GYIK

Mennyi idő mire használható egy domain?

Magyar domain *.hu esetén körülbelül 1-3 nap, amíg használhatóvá válik a domain. De a jogszabályok miatt, csak 2 hét múlva lesz véglegesen Öné a domain.
Külföldi domain esetén (*.com, *.net, stb) ez az idő, a domaintől függöen körülbelül 1-7 nap.

Hogyan lehet a domainhoz tárhelyet adni és ez mennyi idő?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi a kérés beérkezése után, a lehető leggyorsabban létrehozzuk Önnek a domainhez tartozó tárhelyet.

Hogyan tudok domain nevet átregisztrálni?

Töltse ki ezt az igénylőlapot.

Fontos, hogy ha nem Ön a jogos tulajdonosa a domainnek, akkor arról az előző tulajdonosnak le kell mondania. Ehhez ezt a nyilatkozatot is ki kell tölteni.

Amennyiben ez egy személyes domain, például a domainben szerepel az Ön (cégének) neve, akkor egyéb dokumentumokat is kell csatolni. Magányszemély esetén a személyi igazolvány mindkét oldalának szkennelt képe, cég esetén az aláírási címpéldány, és cégbírósági végzés szkennelt másolata szükséges.

Hogyan tudom lemondani a domain nevemet?

Vegye fel velünk a kapcsolatot megjelölve a lemondani kívánt domaint. Kérjük írja meg, hogy pontosan mit szeretne tenni a domainnel (csak át szeretné regisztrálni, vagy véglegesen lemondani, mert már nem kívánja használni, stb…)

Elfelejtettem a jelszavamat. Mi a teendő?

A jelszavát sajnos nem áll módunkban megmondani Önnek, de kérésére beállítunk egy új jelszót.

Mi az az e-mail alias?

E-mail címek esetén lehetőség van arra, hogy egy bizonyos e-mail címre érkező levelek, automatikusan átirányítódjanak egy másik e-mail címre. Például ha Ön frissen bejegyeztetett egy domaint, amihez tartozik egy e-amil cím, de Ön a régi, megszokott levelezését kívánja használni, akkor lehetősége van átirányítani, az új e-mail címre érkező leveleket a régi e-mail címére.

Egy új e-mail címet/aliast szeretnék beállítani. Mi a teendő?

Írja meg nekünk, hogy pontosan milyen e-mail cime(ke)t szeretne létrehozni, alias esetén meg azt, hogy melyik e-mail cím, melyik másik e-mail címre irányítodjon át.