Fejlesztés

Szoftverfejlesztés és Weboldal készítés

Programjainkat webes technológiák alkalmazásával készítjük, így azok bármilyen böngészővel elindíthatók. Előnye még, hogy a módosult tartalmak azonnal láthatóvá válnak a felületen.

A biztonságos felhasználás érdekében integrált, egyszerűen konfigurálható jogosultsági rendszerrel felügyelhetők a különböző szintű felhasználók és az adminisztrátorok által elérhető funkciók.

A webes tartalmakhoz képek, animációk, audió- és videófájlok kapcsolhatók, a dedikált letöltő oldalon a csatolmányok letöltésének megkezdéséig hirdetések megjelenítésére van lehetőség.

Bármilyen rendszerhiba, oldalt érő támadás esetén a háttérben futó naplózás bejegyzést készít az eseményről és a körülményekről, így az mindig visszakövethető.

Rendszerünk segíti a keresőoptimalizálást: a keresőrobotoknak szolgáltatott háttéradatok minden tartalomnál külön beállíthatók.

Szoftverfejlesztés


Tartalomfejlesztés

Tartalomfejlesztés

Az alkalmazásokban megjelenő tartalmak nagymértékben befolyásolják a cégről kialakított képet. Egy kifejező logó; a szövegek; a képek, formák és színek összhangja mind hozzásegítenek, hogy pozitív legyen az első benyomás.

Mi segítünk abban, hogy a cég a tevékenységéhez és az elérni kívánt célcsoporthoz legjobban illő arculati elemek jelenjenek meg alkalmazásaiban.

A tervezéstől a forgatókönyvíráson és az arculati tervek elkészítésén keresztül a megvalósításig az alkotói folyamat minden fázisában aktív együttműködést biztosítunk.

Többek között a következő tartalmak elkészítésében lehetünk segítségére:

 • fotók, ábrák és egyéb képek
 • bemutatkozó kisfilmek és egyéb videók
 • hanganyagok
 • interaktív és nem interaktív animációk
 • 3D-s modellek
 • egyéb dokumentumok és dokumentum sablonok

Software Life Cycle

Szoftverfejlesztési életciklus

Az LMS e-tan Kft. nagy hangsúlyt fektet az átlátható folyamatokra, ezért az ábrán látható termék-életciklust követve készítjük szoftvereinket.

A különböző színekkel jelölt szakaszok biztosítják, hogy az alkalmazás elkészítésének útvonala jól követhető pontokon haladjon át. Egy-egy szakasz meghatározott be- és kimenettel bír, a munkatársak feladatköre rögzített, ezáltal a kontroll mind a fizikai eredmény (szoftver), mind a közvetett eredmények (hatékonyság, minőség, gazdaságosság) felett megteremthető.

Az életciklus az alkalmazás víziójának megszületésétől a telepítésig az alábbi fázisokon halad végig:

 • kezdeti tervezés (kockázatelemzés, gazdasági- és kapacitástervezés): a termék körvonalainak meghatározása, a piaci szegmens megállapítása és megvalósíthatósági elemzés
 • követelményspecifikáció: a megrendelői igények feltárása az elkészült termékre vonatkozó elvárások tisztázása érdekében
 • szoftvertervezés (logikai rendszerterv, megvalósítási terv): elkészül a megvalósítandó alkalmazás tervezete absztrakt adatszerkezeti és megvalósíthatósági szinten
 • szoftverfejlesztés: a tervek alapján a fejlesztők modularizált és jól dokumentált kódot állítanak elő
 • tesztelés és integráció: a tesztelési terv alapján a tesztelők funkcionális és logikai szinten is tesztelik az elkészült szoftver-növekményt
 • kiértékelés: az adott iterációs szakasz zárásaként az elkészült feladatok kiértékelése segíti a következő módosítását valamely projekt-mutató javítása érdekében
 • kibocsájtás és telepítés: a telepítési tervezet segítségével a megrendelő által elvárt módon beüzemelésre kerül az alkalmazás, amelyet aktivációs teszt ellenőriz
 • támogatás: az elkészült termék támogatása során a később felmerült igényeket lehet a szoftverbe építeni, de itt kerülhet sor a megrendelő felhasználóinak a rendszer használatához szükséges betanítására is.